Gratis Catalogus!

Catalog

U kunt een gedrukte versie van onze catalogus bestellen, door het online formulier in te vullen, of download hier de catalogus in PDF formaat.

Techniek

Zoals het ontwikkelen van onze laatste innovaties volgens de normen van morgen zoeken wij continu naar betere alternatieven en superieure oplossingen om onze kwaliteit en veiligheid te verbeteren.

Ons modulaire systeem verzekerd u van een grote hoeveelheid variaties en stellen ons in staat de specifieke wensen van onze klanten te verwezelijken terwijl wij u voorzien van alle benodigde informatie en kennis.

Lars Laj Nederland heeft een totale kwaliteits aanpak, dit houdt het volgende in:

  1. Onze ervaren ontwikkel team heeft alle kennis in huis van alle relevante en thans geldende veiligheidsnormen, de EN 1176 en EN 1177.
  2. Producten en ontwerpen worden jaarlijks getest, gecontroleerd en gecertificeerd door het Duitse TüV volgens de algemeen geldende Europese norm EN 1176.
  3. Na fabricage in onze fabriek, worden alle gereedgemaakte producten nauwkeurig gecontroleerd voordat ze bij u worden afgeleverd.

Onze kunststof onderdelen die worden gebruikt als donuts en als verbindingen in klimnetten zijn ontworpen om lang mee te gaan. Zij worden gecombineerd met de met staal versterkte veiligheidsverbindingen die vandalisme tegen gaan en extreem gebruik kunnen weerstaan. De klimwanden zijn gemaakt van 18 mm dik waterproof multiplex welke weer zijn afgewerkt met een laag regen en ultra violet bestendig gelammineerde toplaag.

Onze gepatenteerde dichte plaatwanden met kleuren coating in de zijpanelen, verzekeren u van ongeevenaarde kleurechtheid en duurzaamheid. De plaatwanden hebben een minimale levensduur van 20 jaar en houden het speeltoestel kleurrijk en uitnodigend tijdens zijn hele levensduur. Eveneens hebben deze plaatwanden absoluut geen onderhoud nodig.

De kunststof kruipbuizen is extreem sterk en bijna niet kapot te krijgen, deze kruipbuizen hebben een doorsnede van 630 mm en een wanddikte van 12 mm.

Alle houten onderdelen zijn geschaafd en afgerond op alle hoeken en zijden en alle schroeven en bouten zijn of verzonken voorzien van inslagdop of anders voorzien van een donut.

Onze klimgrepen zijn gemaakt van rubber voor een betere houvast en duurzaamheid. Rubber is gebruikt om wegglijden te minimaliseren.