Gratis Catalogus!

Catalog

U kunt een gedrukte versie van onze catalogus bestellen, door het online formulier in te vullen, of download hier de catalogus in PDF formaat.

Garantie

1. Algemene garantie bepalingen Lars Laj Speeltoestellen

5 jaar op materiaal fouten van gegalvaniseerde onderdelen zoals, kettingen, palen etc. van kunststof onderdelen, touwen en netconstructies.
We bieden 5 jaar garantie op de houten onderdelen van Park Equipment en de functionaliteit, mits jaarlijks behandeld met olie of beits.
10 jaar: garantie op de functie van W2W fundamenten. Zeer duurzaam doordat we eikenhout gebruiken voor deze fundamenten, het verzekert een lange levensduur. Functie garantie op de houten onderdelen, in de Pioneer, Discovery en Stand Alone productgroepen, bij jaarlijkse behandeling met olie. Functie garantie op de stalen fundamenten van Pioneer, Discovery en Park Equipment. Deze garantie dekt niet de normale gebruiksslijtage, verkleuring, oppervlakte roest en schade door oneigenlijk gebruik of vandalisme.
15 jaar: functie garantie op de gegalvaniseerde onderdelen van de Atlantis, Wonderland, Stand Alone, Nature Play en Street Sport productgroepen.
15 jaar garantie op
20 jaar is de verwachtte levensduur van de Pioneer, Discovery, Nature Play, Park Equipment productgroepen
30 jaar is de verwachtte levensduur van de Atlantis, Wonderland, Stand Alone, Street Sport productgroepen.

2. Garantie voorwaarden

De garantie betreft de duurzaamheid van de onderdelen gebruikt in Lars Laj producten. De garantie periode start bij het verlaten van de fabriek.

3. Vervanging van defecte onderdelen

De garantie dekt het nieuw leveren van onderdelen aan de betreffende dealer. Defecte onderdelen moeten vervangen worden door Lars Laj onderdelen. Voor installatie dienen de onderdelen geïnspecteerd te worden, bij schade dient u direct contact op te nemen met uw dealer.

4. Garantie toepassing

De garantie is alleen van toepassing op producten die op de juiste manier geïnstalleerd en onderhouden zijn, volgens de geldende instructie van Lars Laj Speeltoestellen.

5. Wat valt niet onder de garantie

Geen garantie wordt gegeven op slijtage, schade, versplintering door oneigenlijk gebruik of vandalisme.
Garantie is niet geldig voor: normale slijtage door gebruik en weersinvloeden, oppervlakte roest van metalen onderdelen, verkleuring, vervorming en verkleuring van hout, andere uiterlijke zaken en schade ontstaan door gebruik, tijd of vandalisme.